Уютный форум для общения))

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Уютный форум для общения)) » Школьная жизнь » Помощь с домашним заданием


Помощь с домашним заданием

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Вы помогаете детям с домашним заданием? У меня восьмиклассник, им очень часто задают писать сочинения. У меня нет ни времени, ни сил, ни фантазии, чтобы помочь. Как выкручиваетесь?

2

Раджу знайти все ж час і показати дитині, як правильно писати твори. Якщо їх в школі не навчили ... Якщо виробити систему, все вийде. Інше питання - грамотність, тут може і репетитор вже потрібен.

3

Я вважаю, що можна користуватися готовими домашніми завданнями, готовими творами, але лише для того, щоб був поштовх до самостійної роботи. Наприклад, можна взяти за зразок готовий твір Як відшукати свій шлях у житті https://onegdz.com/tvori/105-tvr-na-tem … zhitt.html  І постаратися написати в такому стилі про себе. Так дитині легше буде. Так можна знайти зразки на будь-яку тему.

4

Якраз найважче з домашніми завданнями було на час карантину, тому що не було можливості вчительці нормально пояснити матеріал уроку. Тому я дуже рада, що ми знайшли для мого сина репетитора з математики на цьому сайті https://buki.com.ua/tutors/matematyka/ і вони займалися по скапу. Це виявилося набагато ефективніше і тепер мій син хоча б не відстає від шкільної програми)

5

Ну, в 8 классе уже сам должен учиться, а уж в 9 так и подавно.


Вы здесь » Уютный форум для общения)) » Школьная жизнь » Помощь с домашним заданием