Уютный форум для общения))

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Уютный форум для общения)) » Розвиваючі мультфільми українською » Букварик з Тигриком та Вінні


Букварик з Тигриком та Вінні

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Все почалося з того, як Тигрик подарував Вінні на День народження Буквар. Друзі почали вивчати Букви та вчитися читати. Згодом до цікавого заняття приєднуються Віслюк, Поросятко та Слоник.
Герої мультсеріалу будуть відгадувати загадки, розказувати віршики, скоромовки, чистомовки, смішинки, розгадувати кросворди, а також грати ігри, під час яких вони вивчають букви, навчаться читати слова і прості речення.

Тривалість: 1 серія: ~ 12 хв. (цілком серій: 8)

Вартість DVD - 20 грн

Мультсеріал в DVD форматі

Диски упаковані в пластикові бокси та з кольоровою етикеткою і мають презентабельний вигляд.

Для виконання Вашого замовлення, нам необхідно якийсь час на його обробку.

Як правило, мінімальний час становить 24 години, а в деяких випадках воно може збільшитися через те, що замовлення надійшло в нічний час або у вихідні та святкові дні.

067 - 796 -95 - 54

093 -589 -94 -94 Ольга
Пересилання дисків - за рахунок покупця. У разі, якщо вартість Вашого замовлення складає 150 грн і вище - пересилаю за свій рахунок!

http://s3.uploads.ru/t/PSMt1.jpghttp://s3.uploads.ru/t/vby4j.jpghttp://s3.uploads.ru/t/x5DcY.jpghttp://s2.uploads.ru/t/6Lzcl.jpghttp://s2.uploads.ru/t/HO6r2.jpghttp://s3.uploads.ru/t/n1JjB.jpghttp://s2.uploads.ru/t/tCQ2Y.jpghttp://s3.uploads.ru/t/9JjXY.jpghttp://s2.uploads.ru/t/sZgX2.jpg

2

Я вот еще  предложила  для будущих поэтов и писателей полезный подарок. Динамическое #изучение_алфавита  :offtop: Мой сын в 2, 5 года по собственной инициативе выучил все буквы по вырезкам из журнала, приклеенным на дверь! Ах, если бы вот в таком виде был алфавит! http://m-bees.in.ua/product/rozvyvayuch … ok-abetka/


Вы здесь » Уютный форум для общения)) » Розвиваючі мультфільми українською » Букварик з Тигриком та Вінні