Уютный форум для общения))

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Уютный форум для общения)) » Ретро-Клуб » Территория А )))


Территория А )))

Сообщений 1 страница 11 из 11

1

А помните наши украинские группы и исполнителей середины 90-х?  http://kolobok.us/smiles/standart/dance3.gif  Эх,где сейчас эти суперзвёзды? http://kolobok.us/smiles/he_and_she/girl_dance.gif 

Фантом 2

Аква Вита

Юрко Юрченко

Могилевская

Ван Гог

Ирина Билык

2

Kitty написал(а):

А помните наши украинские группы и исполнителей середины 90-х?

Kitty написал(а):

Могилевская

Kitty написал(а):

Ирина Билык

Валюша! а этих зачем так рано списала на 90-е?? :flirt:

3

Юрко Юрченко:
Юрій Нечистяк народився 24 листопада 1972 року на Хмельниччині.

В 1994 році закінчив Вінницький педагогічний інститут і, попрацювавши кілька місяців учителем, вирішив стати співаком. Починав сільським весільним музикантом, з появою в обласному центрі нічних клубів перебрався туди.

На професійну сцену Юрій Нечистяк вийшов з допомогою свого хоч молодшого, та вже знаменитого земляка Олександра Пономарьова. Сашко робив для нього аранжування та записував перші пісні Юрія у власній студії; разом вони їздили на фестивалі-конкурси.

В 1995 році Нечистяк став лауреатом другої премії конкурсу виконавців ім. В.Івасюка, наступного року на фестивалі «Море друзів» в Ялті був лише дипломантом. Та саме там його примітив керівник мистецької агенції «Територія А», поет Олександр Бригинець — так розпочався проект «Юрко Юрченко». Продумана реклама-розкрутка, коли кожна нова пісня підкріплювалася відеокліпом («Я йду», «Відпусти», «Така наша любов», «В пустелі диких снів», «Анжеліка», «Пісня про Київ»), плюс офіційні визнання в конкурсах (перше місце в «Перлинах сезону — 96») зробили його найпопулярнішим співаком України серед тінейджерів.

Оскільки Юрченко змагався відразу в трьох категоріях на премію «Золота Жар-птиця», сума голосів дозволила йому перемогти в номінації «відкриття року». В кінці літа вийшла перша касетний альбом Юрка Юрченка — «Я йду». На початку вересня йому не на багато вдалося покращити свій результат виступів у Ялті — друга премія «Моря друзів» (їхав він туди, здавалося, виключно за перемогою). Паралельно Юрченко разом зі співачкою Мариною Одольською записують пісню "Твій літак", на яку знімається кліп.

Зміна іміджу, репертуару та й взагалі повернення до стилю більш притаманного йому до того як він став Юрченком, призвели до того, що запис другого альбому «Ніч триває», вихід якого планувався на літо 1998-го, сильно затягнувся. Стосунки з «Територією А» не склалися і в серпні 1999-го, вже як Юрій Юрченко він перебрався до Олександра Пономарьова під дах його продюсерської агенції «З ранку до ночі», а згодом — виїхав до Москви, де довгий час виступав у міських клубах.
Юрко Юрченко в групі "Юркеш". 2006 рік

Після повернення, в кінці 2004 року Юрій Нечистяк створює і очолює гурт Юркеш. Це повністю жива група з шістьох учасників, з духовою секцією, ударними, словом — у повному споряді. Деякі пісні із самостійного, щоправда пізнього, менш відомого доробку співака перекочували у репертуар групи, зокрема співзвучна з назвою групи річ «Юріяшка» та «Цимбали». Стиль новоутвореної співучої одиниці Юрко Юрченко окреслює просто: «Юнаком я грав весілля. Ось і зараз ми будемо грати українську музику, „весілля“ — тобто моє особисте сприйняття фольку». Перший вихід в люди Юркеша — в межах Всеукраїнського відбіркового конкурсу для участі в «Євробаченні-2005» на УТ1. Юрко Юрченко продовжує концертувати зі своєю групою.

4

суперМАМА написал(а):

Валюша! а этих зачем так рано списала на 90-е??

Ну, я имела в виду, вообще, какую музыку мы слушали в 90-е. В 90-х они только начинали. :flirt:

5

Ой , а я была фаном "Аква Виты" !!!!!!!
Входила в состав официального их фан клуба , даже снималась в их клипе ( только не помню каком  http://kolobok.us/smiles/standart/rofl.gif  ) . Сьемки проходили в каком-то киевском клубе ( ничерта не помню , да что ж такое ? ) , но деффки говорили , что меня там показали от ног ( а вот туфли помню - платформа ужасно толстая ! ) и до макушки ))))))))) .

Подпись автора

http://lines.ladoshki-forum.ru/islove/3_4/1255379397.jpg

6

от этого клипа я фанатела )))))))) , а одевалась - как солистка )))))).

Подпись автора

http://lines.ladoshki-forum.ru/islove/3_4/1255379397.jpg

7

Мамочка Лики написал(а):

а одевалась - как солистка )))))).

А чего он такой агрессивный???

8

Kitty написал(а):

Ну, я имела в виду, вообще, какую музыку мы слушали в 90-е. В 90-х они только начинали. :flirt:

Понятно!  я не поняла сразу!! [взломанный сайт]

9

ААА! Девочки, спасибо, порадовали!!! а это помните?

10

Оль написал(а):

а это помните?

Про коныка !  http://kolobok.us/smiles/standart/dance3.gif  Кто ж не пел её?  :D

11

суперМАМА написал(а):

А чего он такой агрессивный???

Кто - он ? Стиль ? Не знаю - я одевалась , как Ира , на стиль , мне вобщем-то , было...все-равно..))))))))))

Подпись автора

http://lines.ladoshki-forum.ru/islove/3_4/1255379397.jpg


Вы здесь » Уютный форум для общения)) » Ретро-Клуб » Территория А )))