Уютный форум для общения))

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Уютный форум для общения)) » Умники и умницы » Які іграшки потрібні дитині для розвитку?


Які іграшки потрібні дитині для розвитку?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Які навики можна розвинути іграшками? Що купувати дитині, щоб вона розвивалась нормально? А то іграшок дуже багато по магазинах, а як вибрати дійсно потрібну?

Отредактировано Маргаритта (24-07-2021 21:48:01)

2

А яка вікова категорія вас цікавить? Бо для різного віку треба вибирати різні іграшки. Ми в півроку починаєм з ігрових ковриків, збираєм прості фігури з кубиків. Ви повинні розуміти що ви маєте розвивати у дитини. Саме зараз ми розвиваєм мілку моторику.

Отредактировано Семнина (24-07-2021 21:59:16)

3

Як вибирати? Йдете в магазин і дивитесь на іграшки на ваш вік. Буде їх багато, але ви не дивіться на красу, а відразу оцініть що та чи інша іграшка може навчити вашу дитину. Я роблю вибір саме так.

4

У кожної іграшки є своя функція -чогось навчити дитини. Або просто розважити) Так ось розвиваючих іграшок зараз є багато. Найбільш корисною є сортер  -він у вигляді об'ємної форми з прорізами. Дитина вчиться думати як відсортувати наявні у нього предмети за різними ознаками. Можна також пазли брати, бо вони також вчать логіці. Я купую дерев'яні розвиваючі іграшки в інтернеті https://totosha.com.ua/uk/g10776592-der … e-igrushki Бо там величезний асортимент.


Вы здесь » Уютный форум для общения)) » Умники и умницы » Які іграшки потрібні дитині для розвитку?