Уютный форум для общения))

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Уютный форум для общения)) » Здоровье наших детей » Школа доктора Комаровского


Школа доктора Комаровского

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Может, кому-то  покажется полезной инфо

Школа доктора Комаровського" запрошує мам, тат, а також їх дітлахів 6 та 7 грудня на запис програм, де вони зможуть отримати професійні відповіді на всі питання стосовно здоров'я і виховання дітей від найвідомішого дитячого лікаря Євгена Комаровського!

06 грудня (понеділок)

11:00 Ларингит і круп - Що це за хвороба? У чому причина того, що саме діти молодшого віку до неї схильні, а у старших дітей і дорослих крупу не буває? Як (за якими ознаками) батьки можуть розпізнати ларингіт? Чим допомогти у домашніх умовах?

13:00 Прикорм - У чому суть першого прикорму? Яку мету ми переслідуємо, знайомлячи дитину з іншими видами харчування, окрім грудного молока? Коли слід вводити прикорм? Яким продуктам при цьому надати перевагу?

15:00 Відпочинок з дитиною – Що мається на увазі, коли мова йдеться про "дитячий відпочинок"? Від чого треба відпочити дитині? Як/де провести відпочинок з користю саме для здоров'я дитини? Поняття оздоровлення дитини.

17:00 Підготовка до щеплень - Чи необхідно якось готуватися до вакцинації? Чи необхідно застосовувати ліки для того, аби дитина легше перенесла щеплення? Які стани/хвороби не є протипоказанням до щеплення, а коли його все ж таки краще відкласти?

19:00 Дитяча кімната - Пріоритетні задачі під час облаштування дитячої кімнати - комфорт і безпека. На що варто звернути увагу, обираючи меблі, обробні матеріали, освітлювальні прилади і т.п.? Комп'ютер і телевізор - чи місце їм у дитячий кімнаті?

07 грудня (вівторок)

11:00 Дитина і режим - Хто потребує режиму - дитина чи її батьки? Чим керуватися під час організації режиму дня дитини. Режим здорової і хворої дитини - чи потрібні корективи? Подробиці про режим сна і харчування.

13:00 Я їсти не хочу - Що таке апетит? Про основних проблемах з апетитом - відсутності апетиту та вибірковому апетиті. Як діяти батькам у подібних випадках? Як уникнути проблем з апетитом?

15:00 Подорож з дитиною – Дитина і "далека дорога" - чи можна сумістити? Обираємо вид транспорту. Даємо рекомендації для мандрівників на літаку/поїзді/автівці/автобусі. Що взяти з собою у дорогу (чим годувати, як розважати)? Аптечка мандрівника.

17:00 Аденоїди - Що таке аденоїди? Коли вони стають проблемою? Як не допустити аденоїдіта (запалення аденоїдів)? Які існують способи лікування?

19:00 Антибіотики - Що за ліки ці антибіотики? Коли вони дійсно необхідні? Що потрібно враховувати і яких правил дотримуватися під час використання антибактеріальних препаратів?

Всі бажаючі взяти участь в обговоренні тем, прохання записуватися заздалегідь:

тел.: +38 044 536 09 26

+38 097 653 49 10

Подпись автора

http://lines.ladoshki-forum.ru/164904.png

2

Передача про ветрянку  :flag:
Школа доктора Комаровского.Ветрянка.

3

Kitty, спасибо большое! http://kolobok.us/smiles/standart/yes4.gif

Подпись автора

Лучший способ сделать детей хорошими — сделать их счастливыми

http://flines.ru/timelines/555784.jpg

4

Спасибо за инфу!

Подпись автора

Меня уже ничем не испугаешь - у меня есть дети!


Вы здесь » Уютный форум для общения)) » Здоровье наших детей » Школа доктора Комаровского