Знати іноземну мову в сучасному суспільстві не тільки престижно, а й просто необхідно. Дитина з обмеженими можливостями здоров'я (ОВЗ) нарівні з іншими повинен отримувати освіту відповідно до його інтересами і схильностями, незалежно від матеріального достатку сім'ї, місця проживання і ...
https://forumupload.ru/uploads/0008/7b/38/8826/t631420.png

Знати іноземну мову в сучасному суспільстві не тільки престижно, а й просто необхідно. Дитина з обмеженими можливостями здоров'я (ОВЗ) нарівні з іншими повинен отримувати освіту відповідно до його інтересами і схильностями, незалежно від матеріального достатку сім'ї, місця проживання та стану здоров'я. PolyglotMPGU - один з інструментів, який покликаний вирішити цю задачу (інформація надана компанією Евротерминал в рамках соціального проекту Суботня STEM-школа)

Платформа пропонує вибрати один з шести мов для вивчення: англійська, німецька, французька, іспанська, китайська та японська.
Після вибору мови і типу заняття відкривається інтерактивний плеєр c можливістю прослуховування мови, створення заміток і переходу від рядка до рядку.
Платформа має безліч допоміжних матеріалів для вчителів, що допоможе їм впровадити платформу PolyglotMPGU в своїй освітній практиці.
Платформа працює на основі HTML5, що дає можливість використовувати її не тільки на стаціонарних комп'ютерах, а й на будь-яких мобільних пристроях на базі iOS і Android. Джерело